Autor: Hando Sinisalu • 9. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Byron Sharp: Suurte brändide langus on müüt, digiturundus on ületähtsustatud

Byron Sharp
Foto: Marko Mumm
Passwordilgi esinenud suur Austraalia turundusmõtleja Byron Sharp tutvustab oma uut uuringut „Are Big Brands Dying“ ja purustab mitmeid müüte.

Sageli on olnud juttu sellest, et suured üleilmsed brändid on kaotamas oma positsiooni väiksematele rivaalidele ning et kliendilojaalsus suurte brändide suhtes on langemas. Kes meist poleks kuulnud jutte, et millennialid ostavad ainult alternatiivseid brände ja tarbivad ainult käsitöötooteid. Kuid need müüdid ei ole põhjendatud, ilmneb äsjasest akadeemilisest uuringust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700