20 september 2017

Saa tuttavaks: Aasta Digitegu 2017 žürii

Karola Karlson  

Aasta Digitegu 2017 konkurss läheneb! Vaata, kes kuuluvad sel aastal žürii koosseisu.

Karola Karlson, Perfomance Marketing Manager, Taxify

Karola Karlson juhib Taxify digiturundust alates 2017. aasta juulikuust. Enne seda töötas ta kaks aastat startupi Scoro digi- ja sisuturunduse juhina. Igapäevase töö kõrvalt tegutseb ta ka idufirmade mentori ja konsultandina ning oma blogi Aggregate alt kirjutab regulaarselt kaastöid maailmakuulsatesse turundusblogidesse nagu Content Marketing Institute ja HubSpot.

Kristel Leif, Sotsiaalmeedia juht, Swedbank

Kristel on töötanud Swedbankis ligi 7 aastat, kuid sotsiaalmeedia juhi rolli sattus eneselegi ootamatult. Viimased 2 aastat on ta aga olnud pangas täiskohaga sotsiaalmeedia evangelist ja juhib kõiki sotsiaalmeediaga seotud tegevusi. Möödunud aasta Youtuberite kampaaniaga jõudis Swedbank Kristeli juhtimisel “Aasta Turundustegu” finaali ning töö eest võideti ka PR kategooria hõbe Kuldmuna konkursil.

Priit Leemet

Turundusanalüütika ekspert Priit Leemet keskendub hetkel oma uuele startupile ning teeb kokkuvõtteid oma senisest töökohast Initiative’i turundusanalüütika üksuse juhina. Varasemalt on ta pikemalt töötanud ka Telias, kus juhtis kogu analüütika osakonda, ja Elionis, kus tema vastutada oli ettevõtte analüütiline turundus.

Katrina Toompere, Projektijuht, Thorgate

Katrina Toompere on projektijuht keerukate veebi- ja mobiilirakenduste disainile ning arendamisele keskendunud IT- ja digiagentuuris Thorgate. Varasemalt on Katrina töötanud projektijuhina Eesti Telekomis ja ADM Interactive’is, turundusspetsialistina Proeksperdis jm.

Paap Peterson, Digitaalsuuna juht, Age Com

Paap Peterson juhib alates 2017. a augustikuust Age Com digitaalsuuna tegevusi. Enne Age Com meeskonnaga liitumist töötas Paap digiinoovatsiooni juhina Eesti Meedias ning on varasemalt pikemalt töötanud ka uuringufirma Gemius Eesti tegevjuhina.

Diana Taluri, CEO ja strateeg, Marketing Sharks

Diana Taluri on digiturundusagentuuri Marketing Sharks tegevjuht ja strateeg. Dianal on enam kui 17 aastat kogemusi internetiturunduse valdkonnast ning ta on nõustanud hulgaliselt Eesti ettevõtteid reklaamikampaaniate ja erinevate projektide osas.

Jaan Naaber, Neway teenusedisainer ja strateeg

Jaan Naaber on teenusedisainile, brändingule ning disaini- ja digilahendustele keskendunud agentuuri Neway asutaja, teenusedisainer ja brändistrateeg. Jaan kuulub 2017. aastal ka Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu juhatusse. Varasemalt on ta töötanud pikalt turundusjuhina, nt Uus Maa Kinnisvarabüroos, Sportlandis, Olerexis ja Expert Tehnikakauplustes.

Konkursi eesmärk

Aasta Digitegu konkursi eesmärk on kaardistada kogu Eesti digitaalturunduse maastik – panna paika keskmine tase ja tunnustada parimaid.Digitegu tunnustab eelkõige digitaalturunduse tulemuslikkust – sest digiturunduses on kõik mõõdetav.

Konkursi tähtaeg on 20. oktoobril 2017 kell 23:59

Sel aastal saad saata töö konkursile vaid 60 € eest! Veel parem kui esitad 4 tööd, sest sel juhul saad omale tasuta kaasa ka Best Interneti ühe-päeva-pääsme!

Loe ka seda: Aasta Digitegu reglement

Maarja Pabut, Best Marketing International

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700