Helen Külaots • 12. september 2017
Jaga lugu:

Meediaagentuuri Idea Havas Media uueks strateegiks on ligi 10-aastase erialase töökogemusega Tambet Napp

Varasemalt töötas Tambet Napp agentuuris Mediacom print- ja välimeedia planeerimisjuhina. Tambet Napi sõnul on talle oluline töötada meeskonnas, kus on olemas tugevad analüütilised teadmised ja oskus lahendada kiirelt kreatiivseid ülesandeid.

„Liitusin Idea meeskonnaga uudishimust. Olin nende tegevusi juba mitu aastat kõrvalt jälginud ja mulle meeldis, kuidas nad meediaplaneerimisele veidi teisiti lähenesid. Olen siiralt õnnelik, et saan siin töötada koos niivõrd mitmekülgsete ja andekate inimestega. Unun, et sellise meeskonnaga on võimalik ellu viia kõiksugu huvitavaid ja ka keerulisi projekte,“ ütles Napp.

Idea Havas Media juhi Kert Kangerti sõnul toob Tambet Idea meediatiimi palju väärtuslikku kogemust. „Tambeti pikaajaline töökogemus meediaäris ning strateegiline lähenemine on omadused, mis loovad lisaväärtust nii grupiülestele klientidele kui ka meie enda tiimile tervikuna,“ lisas Kangert.Lisaks Tambet Napile liitus Idea Havas Media meeskonnaga analüütik/meediaplaneerija Jennie Rammo.Eesti juhtivate meediaagentuuride hulka kuuluv Idea Havas Media on asutatud 2003. aastal. Ettevõte kuulub kõigis kolmes Balti riigis tegutsevasse turunduskommunikatsiooni kontserni Idea Group.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Jekaterina Molotkova
Jekaterina MolotkovaBest Marketingi juht-toimetajaTel: +372 5620 6764jekaterina@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com