12. september 2017
Ainult tellijatele

Mart Habakukest saab Estonian Business Schooli esimene kantsler

Alates uuest õppeaastast astub Estonian Business Schooli kantsleri ametisse senine EBS Education OÜ esimees Mart Habakuk, kes on ülikooli ligi 30-aastase ajaloo esimene kantsler. Kantsleri vastutusalasse hakkavad kuuluma finantsjuhtimine, varahaldus ning infotehnoloogia valdkonna arendamine.

Mart Habakuke sõnul saab ta kantslerina senisest aktiivsemalt mõjutada ja toetada EBSi igapäevatööd ning aidata juhtida EBSi arengukavas ettenähtud uuendusi, mis seisavad digiühiskonna ärihariduse suunanäitajaks kujuneda soovival EBSil ees.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700