24. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BikiniHaus kaubamaja: hipsterite magnet Lääne-Berliinis

BikiniHaus on 2014. aastal avatud moodsa kontseptsiooniga kaubamaja, mis on osa endisesse tööstus- ja ärihoonesse ehitatud uusarendusest Berliini loomaaia kõrval. Lisaks erilistele ja pidevalt muutuvatele kauplustele ja pop-up poodidele asub keskuses ka hulgaliselt söögikohti, kontoripindasid, kino, hotell ja muid vabaaja veetmise võimalusi.

Klaus Wowereit (sakslaste seas tuntud kui Wowi), Berliini värvikas linnapea, kes pärast Brandenburgi lennujaama fiaskot oli sunnitud tagasi astuma, kinkis linnale rohkem kui ainult nurja läinud ehitusprojektid. Osavate sõnadega vormis ta Berliinist kõikide maailma hipsterite ja kunstiinimeste meka. ‘’Poor but sexy’’ (vaene kuid seksikas) – geniaalne slogan, mille taga ei ole keegi muu kui Wowi. Paistab, et just koleduses peitub Berliini võlu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700