BikiniHaus kaubamaja: hipsterite magnet Lääne-Berliinis

BikiniHaus on 2014. aastal avatud moodsa kontseptsiooniga kaubamaja, mis on osa endisesse tööstus- ja ärihoonesse ehitatud uusarendusest Berliini loomaaia kõrval. Lisaks erilistele ja pidevalt muutuvatele kauplustele ja pop-up poodidele asub keskuses ka hulgaliselt söögikohti, kontoripindasid, kino, hotell ja muid vabaaja veetmise võimalusi.

Klaus Wowereit (sakslaste seas tuntud kui Wowi), Berliini värvikas linnapea, kes pärast Brandenburgi lennujaama fiaskot oli sunnitud tagasi astuma, kinkis linnale rohkem kui ainult nurja läinud ehitusprojektid. Osavate sõnadega vormis ta Berliinist kõikide maailma hipsterite ja kunstiinimeste meka. ‘’Poor but sexy’’ (vaene kuid seksikas) – geniaalne slogan, mille taga ei ole keegi muu kui Wowi.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019