Autor: Silja Oja • 26. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaami­monitooring: juuni 2017

Toomas Leito
Meediaanalüütik Toomas Leito analüüsib Eesti reklaamiturul toimuvat. Seekord on vaatluse all 2017. aasta juuni ja kuus esimest kuud.

Mitmendat kuud järjest tuleb tõdeda, et lehtede veebireklaami kasv on muljetavaldav, eriti Postimehes ja Õhtulehes. Kogukäibe nii suur kasv tuleneb kahest seigast: veebireklaami kiire suurenemine ja Äripäeva mullune veebireklaami raamatupidamislik ümberarvestus, mis kahandas oluliselt võrdlusbaasi. Reklaam paberkandjal hoiab visalt positsiooni, ületades endiselt veebireklaami käibe. Allahindlused jäid enam-vähem eelmise kuu tasemele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700