Autor: Hando Sinisalu • 12. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DDB Latvia juht Andris Rubins: “Veename oma kliente bännerreklaami mitte kasutama”

Andris Rubins
Vaatame enne Balticbesti, mis toimub lõunanaabrite reklaamiturul!

DDB Latvia on Läti üks suurimaid ja olulisemaid reklaamiagentuure, mis on tegutsenud juba üle 20 aasta. Viimasel Golden Hammeril oli DDB Latvia enim auhinnatud Läti agentuur. Andris Rubins on DDBs töötanud 17 aastat, ta on õppinud Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis Riias majandust ja teinud MBA Berlin School of Creative Leadershipis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700