Silja Oja • 30. mai 2017
Jaga lugu:

Tehnoloogiaettevõtte NEXD uueks juhiks sai Alex Rahaman

Alex Rahaman  

Tehnoloogiaettevõtte NEXD uueks juhiks sai Alex Rahaman. Varasemalt on Rahaman olnud mobiiliplatvormi StrikeAd looja ja tegevjuht, mille ostis 2015. aastal ära tuntud reklaamiplatvorm Sizmek.

Koos Alexi tulekuga kolib NEXD oma peakontori Londonisse, kus jätkatakse uue hooga ettevõtte laiendamist. Londonis resideerudes teeb Alex tihedat koostööd firma asutaja ja juhi Rain Pikandiga, et NEXD’i tegevust rahvusvahelisel skaalal laiendada.

NEXDi loodud reklaamitehnoloogia võimaldab võrreldes HTML5-ga luua ja edastada kordades väiksema kaaluga mobiilireklaame. NEXDi poolt välja töötatud Adcanvas mobiilireklaamide platvorm võimaldab kasutajal luua rich media ja videoreklaame võimalikult väikese mahuga, tegemata sealjuures kompromisse reklaamide kvaliteedis.

“Meie visioon on muuta seda, kuidas inimesed mobiilireklaame kogevad,” ütles Rahaman. “Ilma HTML5-le omaste piiranguteta on meie klientidel võimalik olulisel määral reklaami faili kaalu vähendada, mis omakorda suurendab kasutajate kaasatust ja näitamiste arvu.”

Alex Rahamanil on üle kümne aasta juhtimiskogemust nii New Yorgis kui Londonis. Oxfordi ülikoolis magistrikraadi omandanud Rahaman on StrikeAd’i endine tegevjuht, mis oli üks esimesi DSP-põhiseid mobiiliplatvorme maailmas, mille Rahaman kasvatas kolmel kontinendil tegutsevaks tehnoloogiaettevõtteks.

Rain Pikand ja Alex Rahaman  

“Alexi juhiomadused ning mobiilireklaami sektori süviti tundmine kogu maailma tasandil on just see, mida meil vaja, et NEXD rahvusvahelisele areenile viia,” ütles Pikand.

Rahaman lisab: “Mul on väga hea meel töötada sellise unikaalse kooslusega tiimis, kus on olemas nii loov kui tehniline kompetents. Sellisel murrangulisel hetkel ettevõttega liitumine, mil kohalikult tasandilt liigutakse edasi rahvusvahelisele areenile, on mulle väljakutseks, mida põnevusega ootan.”

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com