Autor: Silja Oja • 30. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnoloogiaettevõtte NEXD uueks juhiks sai Alex Rahaman

Alex Rahaman
Tehnoloogiaettevõtte NEXD uueks juhiks sai Alex Rahaman. Varasemalt on Rahaman olnud mobiiliplatvormi StrikeAd looja ja tegevjuht, mille ostis 2015. aastal ära tuntud reklaamiplatvorm Sizmek.

Koos Alexi tulekuga kolib NEXD oma peakontori Londonisse, kus jätkatakse uue hooga ettevõtte laiendamist. Londonis resideerudes teeb Alex tihedat koostööd firma asutaja ja juhi Rain Pikandiga, et NEXD’i tegevust rahvusvahelisel skaalal laiendada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700