Autor: Hando Sinisalu • 24. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Case study: Pedigree Found ehk kuidas koeratoidubränd lõi tõeliselt kasuliku mobiilirakenduse

Mida teeb omanik, kui koer kaduma läheb? Tavaliselt tehakse hunnik flaiereid ja kuulutusi, kus on põhiandmed, pildid, kontaktid ja võib-olla ka info leiutasu kohta – ja sõprade ja tuttavate abil kleebitakse need ka naabruskonna plankudele ja postidele. Kuid mis oleks, kui see kõik toimuks vaid paari nupuvajutusega? Lae üles pilt, lisa vajalik informatsioon ning saada hetkega tuhandetele inimestele 2,5km raadiuses. Näide hüper-lokaalsest kommunikatsioonist ehk lugu sellest, kuidas tuntud koeratoidubränd Pedigree lõi tõeliselt kasuliku mobiilirakenduse.

2014. aasta lõpus sai Uus-Meremaa agentuur Colenso BBDO ülesande välja töötada loomatoidu staarbrändi Pedigree globaalne relansseeringukampaania. Töös osalesid ka New Yorgi, Venemaa ja Brasiilia agentuurid. Colenso võeti kampa põhjusel, et uus-meremaalased on suured loomaarmastajad: tervelt 70% elanikkonnast omab lemmiklooma ning kolmandik neist on koeraomanikud. See kõrgeim protsendimäär kui üheski teises maailma riigis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700