Autor: Helen Külaots • 18. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Chriss Marr: Sisuturunduse abil võid saada oma valdkonna Wikipediaks

Chriss Marr
Foto: Raul Mee
“Loo sisu, mis annab vastuseid su kliendi muredele või küsimustele, mitte ära räägi endast,” ütles Content Marketing Academy asutaja ja juht Chriss Marr sisuturundusseminaril oma ettekandes “Kuidas luua tarbijat haaravat sisu”.

Sisuturunduse fookus on digiturundusel: uuri välja, mis märksõnu/küsimusi/probleeme sinu pakutava kaubaga/teenusega seoses internetist otsitakse ja asu hoolega neile sisu näol vastuseid/lahendusi tootma.: Eestisse saabudes guugeldas Chriss Tallinna söögikohti, et sööma minna - selline online-otsustamine on iseloomulik väga paljudele turistidele. Kas Tallinna kohvikud ja restoranid on selle peale mõelnud? Eks seda saab kerge vaevaga kontrollida, mis ettevõtted sellise otsingu peale ilmnevad. Chrissi sõnul võiks otsinguportaalis jõuda oma ettevõttega ikka esilehele, sest juba Google'i teine lehekülg on kui kõle pööning, kus keegi enamasti ei käi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700