12. mai 2017
Ainult tellijatele

Henrik Aavik: Eestis pole tekkinud täpsusturundajate koolkonda

Henrik Aavik

“Põhjus, miks Eestis andmetele tuginevat turundust vähe tehakse, on oskuste puudumine ja andmete vähesus. Kuna siinkandis on odavam turundusega lajatada kõigile ja uskuda, et ka sihtrühm saab pihta, siis ei ole tekkinud täpsusturundajate koolkonda,” ütleb ettevõtte Applaud tegevjuht Henrik Aavik.

Miks andmetele tuginevat turundust Eestis nii vähe tehakse, kas kulukas või oskuste puudumine?, suhtleb nendega ning annab siis müügimehele üle.", kus räägib vestlusringis teemal “Turundamine ja klienditeenindus suhtlusrobotite (chatbotide) ja tehisintellekti abil”.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700