Autor: Helen Külaots • 8. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Superbowli parimad ja halvimad reklaamid

Mr. Clean
Reklaami näitamise hind Superbowli ajal on viimase kümne aastaga kasvanud 76% - sel aastal maksis pool minutit 5,02 miljonit dollarit. Aasta suursündmust jälgib Ühendriikides 114 miljonit inimest, seega tuleb reklaami hind vaataja kohta ca 3 senti.

Adweek valis välja viis parimat ja viis halvimat Superbowli reklaami, mis tänavu eetriaega said. Põnev fakt on see, et halva tiitliga pärjatud klipid valiti nende brändide hulgast, mis tavapäraselt reklaamimaailmas hiilgavalt esinevad, kuid seekord veidi puusse panid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700