23. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

130 kasulikku fakti sotsiaalmeedia kohta

Foto: shutterstock.com
32% teismelistest peavad olulisimaks sotsmeedia kanaliks Instagrami. Enim kasutatud hashtag on ligi 995 miljoniga #love.

Brit Mesipuu pani kokku sotsiaalmeediat puudutava statistika, mis võiks olla abiks õige tee leidmisel. Esmapilgul võid küll mõelda, et see on maailm - meie väikses Eestis on hoopis teised tuuled, kuid me oleme ka üks osa maailmast. Seega üldise pildi saame ka meie siin seeläbi ette.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700