12. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teadvelolek ja aeg

Äripäeva Akadeemia koolituste koordinaator Keit Ausner
Väidetavalt on inimese elus kaks etappi. Esimeses etapis tegeleme oma välise maailmaga nagu haridus, töö, materiaalsed väljundid ja muu selline. Teises etapis peaksime tegelema oma sisemise maailmaga. Just huvi sisemaailma vastu ajendas mind osalema Mare Porki koolitusel „Teadvelolek ja aeg“.

Sain teadmised, mis mõjutavad minu edaspidist elu, nimelt ütles Mare meile koolitusel: „Sinu tähelepanu fookus määrab sinu hetke reaalsuse. See, kuhu sa suunad oma tähelepanu, sinna suundub ka sinu sise-energia.“ Oma tundeid saab kontrollida ja valida, sest mina olen minu teadvus, mitte minu tunded. Tihti ei ole inimesed sellest võimalusest teadlikud või ei ole leidnud endas soovi oma sisemaailmaga tegeleda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700