Autor: Helen Külaots • 4. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

OECD uuring: ainult 5% inimestest oskavad arvutit hästi kasutada

Foto: shutterstock.com
OECD viis 33 riigis läbi uuringu, millest selgus, et keskmiselt ainult 5% populatsioonist omab kõrgeid arvuti kasutamise oskusi ning saab hakkama keskmise taseme ülesannetega.

Mida sellest järeldada? Turunduslikust perspektiivist vaadates on probleemiks tehnoloogia kasutamismugavus ja arusaadavus kliendi jaoks. Uuringust järeldati, et tihti ei oska disainerid arvata, mis võivad olla kasutaja vajadused, sest disainerid üldjuhul erinevad sihtgrupist ning nende endi eelistused ei pruugi kattuda kliendi omadega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700