27 detsember 2016
Jaga lugu:

Credit24 alustas koostööd Vizeumiga

Lõppeva aasta üks suurimaid meediahanke konkursse Eestis on jõudnud lõpule, mille tulemusena Eesti juhtiv tarbimislaenude pakkuja Credit24 valis oma uueks meediaagentuuriks Vizeum Eesti.

Credit24 juht Mihkel Karu rääkis, et meediapartneri roll kogu ettevõtte ärieesmärkide täitmisel on võtmetähtsusega. ,,Otsisime endale uut tugevat turunduspartnerit, kes mõistaks meie äri ja aitaks ambitsioonikaid eesmärke saavutada. Vizeumi meeskond, strateegiline lähenemine ja tugevad digikompetentsid avaldasid meile alates esimesest kohtumisest sügavat muljet. Meediaagentuuri roll ei ole enam ammu lihtsalt meediapindu broneerida, vaid olla täisväärtuslik partner nii turunduses, avalikes suhetes kui ka erinevate täislahenduste pakkumisel.

Vizeum Eesti juhi Siiri Viinapuu sõnul oli Credit24 hankeprotsess pikk, kuid väljakutseterohke ja põnev. “Lisaks Ferrero konkursile ja võidule on tegemist käesoleva aasta ühe suurema ja olulisema meediahanke konkursiga, mis lõppes Vizeumi jaoks äärmiselt edukalt. Mul on väga hea meel, et oma valdkonna turuliider Credit24 hindas meie sisulist lähenemist ja valis just meid oma uuenduslike ideede elluviijaks. See on suur tunnustus ja kogu Vizeumi meeskonnal on äärmiselt hea meel, et saame koostööd teha nii professionaalse oma valdkonna liidriga,” kommenteeris Vizeum Eesti juht Siiri Viinapuu.

Vizeum on RECMA andmetel maailma kiireimini kasvav meediaagentuuride võrgustik, mille globaalseteks klientideks on muuhulgas Microsoft, Huawei, 21st Century Fox, IKEA, Burberry, Sonos, Calvin Klein, BBC Worldwide jpt.

Vizeum Eesti on turunduspartneriks juhtivatele brändidele nagu Credit24, Ferrero, Eesti Loto, Hyundai, Pernod Ricard, Seesam, Bonava jpt.

Siim Saare, Dentsu Aegis Network Baltics tegevjuht

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee