16. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 tippjuhid läksid üheks päevaks esindustesse teenindajaks

Tootedirektor Katrin Aron Rocca Al Mare keskuse Tele2 esinduses
„Nägin, et päriselus pole nii, nagu me kontoris vahel kipume arvama, et igaüks tahab endale kõige kallimat iPhone’i. Tartus käiakse palju ostmas kõige odavamas hinnaklassis nutitelefone lastele ja vanemad kliendid jäävad truuks nuputelefonidele,“ rääkis turundus- ja müügidirektorile Kristjan Seema. Tippjuhtide teistmoodi tööpäevast ja õppetundidest kirjutab Tele2 kommunikatsioonijuht Egle Merbach.

Igal aastal ühel detsembrikuu päeval istuvad Tele2 juhid autosse ja sõidavad laiali mööda Eestit, et panna proovile oma teenindus- ja müügioskused ning asuda ise esindustes müügikonsultantide asemel leti taha.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700