1. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamiarvustus: Vihur Motospordi "Another Planet"

Vihur Motosport
Utopia on teinud valmis võidusõidumeeskonna Vihur Motosport tegemisi tutvustava video. Arvustab Newtoni loovjuht Madis Ots.

Utopia on teinud Vihurile korraliku cool-faktoriga mootorrattaklipi, mille peale mu spontaanne testgrupp (kelle hulgas on nii motosõpru kui ka täiesti motokaugeid inimesi) andis üksmeelselt selliseid kommentaare nagu “ägedalt tehtud”, “nagu päris”, “ülilahe”, “nagu välismaa oma” jne.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700