Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Reisikirjad Soomest 5: Roosadest jalgratastest ja restodest
Georgi Viies teeb restoranide ja jalgrataste kontekstis juttu Helsingi ühest kiireima kasvuga teenusvaldkonnast - toidukulleritest, kes toovad kohalike restoranide toidu kontorisse või koju.
Tehisintellekt muudab kõike, alates sellest, kuidas me töötame ja suhtleme, kuni selleni, kuidas me reklaamime. Ometi püsib tõde, et brändi ei ehitata ilma inimesteta. OpenAI värske kampaania kinnitab seda hästi ja näitab, et isegi tehnoloogiaettevõtted rõhutavad nüüd inimlikkust, mitte masinat.