Autor: Helen Külaots • 14. november 2016
Ainult tellijatele

Parimad jõulureklaamid 2016

Kaader John Lewise jõulureklaamist

Briti jõulureklaamid on omaette žanr: klompi kurku tõmbav muusika, lapsed, loomad, aga ka üksteise parodeerimine ja kommenteerimine reklaamides kuulub saareriigi pühade juurde sama lahutamatult nagu kuusk ja lumi. Välismaiseid jõulureklaame kommenteerivad Utopia loovjuht Alvar Jaakson ja Kontuuri loovjuht Urmas Villmann.

Suurbritannias ja USAs on jõulureklaamid omaette nähtus, mille ootamine, vaatamine ja jagamine annavad märku algavast pühadehooajast. Suuremad kaubamajad pingutavad kõvasti, et teha teistest paremini ja pakkuda vaatajale suures koguses tundeküllaseid emotsioone. Valisime välja mõned näiteid, mis on algaval hooajal esile kerkinud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700