Silja Oja • 11. november 2016
Jaga lugu:

Täna avatakse valitsus- ja korporatiivsuhete agentuur Miltton Nordics

Täna õhtul toimuva seminari raames avatakse valitsus-ja korporatiivsuhete agentuur Miltton Nordics. Ettevõtte avamisüritus toimub täna kell 17:00 Rotermanni kvartalis, kus avasõnad ütleb Milttoni Group-i nõukogu esimees Jorma Ollila.

Seminaril võetakse vaatluse alla Tallinn-Helsingi tunneli rajamise ideed ning Põhjamaade ja Baltikumi majandussuhted.

Agentuuri juhtivpartnerid on Reformierakonna endine peasekretär ja Riigikogu liige Martin Kukk, IRLi endine kommunikatsioonijuht Gerrit Mäesalu ning pikaaegne Reformierakonna kampaaniameister Annika Arras. Agentuuri omanikettevõtte nõukogu esimees on endine Nokia ja Shelli juht Jorma Ollila.

Miltton Nordics tegevjuhi Annika Arrase sõnul on ettevõttel tänu Helsingi ja Stockholmi esindustele esmaklassiline kogemus ja teadmised Põhjamaade ärikeskkonnast ning sealsetest kommunikatsioonialastest väljakutsetest. “Saame Eesti ja teiste Balti riikide ettevõtetele abiks olla Põhjamaade turgudele sisenemisel ning senise äritegevuse laiendamisel. Teistpidi oleme loomulikult tänu oma tugevale kohapealsele meeskonnale ja mitmekülgsele kogemusele tugev partner kõigile Eestis tegutsevatele Põhjamaade ettevõtetele,” lisas Arras.

Miltton Group on Põhjamaade juhtiv kommunikatsioonibüroo, mille esindused on Helsingis, Stockholmis, Brüsselis ja nüüdsest Tallinnas. Eestisse uue ettevõtte loomine laiendab Milttoni teenuste haaret Baltikumi. Miltton Nordics keskendub organisatsioonide nõustamisele strateegilise kommunikatsiooni, sh valitsus- ja korporatiivsuhete valdkondades.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com