Autor: Silja Oja • 8. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alfa-Omega Communications võitis suhtekorraldusmaailma Oscari

Viive Aasma ja Gretel Heinmets Alfa-Omega Communicationsist koos IPRA Pärsia lahe riikide piirkonna presidendi Hasan J. Al-Hasaniga
PR agentuur Alfa-Omega Communications võitis IPRA Golden Worlds Awards for Excellence 2016 konkursil oma kategoorias esimese koha. Tegemist oli möödunud aastal Eesti turule sisenenud uue bussifirma SuperBus.com turule toomise kommunikatsiooniga.

„Oleme võidu üle väga uhked. Tegelikult esitasime sama töö ka Eesti kohalikule EPRA suhtekorraldusteo auhinnale, aga kodumaine žürii ei valinud meie tööd isegi mitte 12 esimese hulka. See ei ole meie firma jaoks esimene kord, kui oleme saavutanud oma projektidega rahvusvahelistel konkurssidel suuremaid võite kui Eestis,“ kommenteeris Alfa-Omega Communications juhataja Viive Aasma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700