Helen Külaots • 27 oktoober 2016
Uudised
Ainult tellijale

Urmas Kamdron: Eesti ettevõtted ei taha, et neile helistatakse

Ettevõtja ja koolitaja Urmas Kamdron  

“Inimesed ja ettevõtted ei pane enam oma kodulehtedele ega e-kirjade lõppu telefoninumbreid, mis viitab selgelt sellele, et ära neile helista. Rääkimine on aga inimlikum ja tihti efektiivsem viis kliendi jaoks oma probleemi lahendada kui kirjutamine”. Nii ütles Tallinna Ettevõtlusameti korraldatud seminaril ettevõtja ja koolitaja Urmas Kamdron, kes kõneles teemal “Kas sina tead, kes su ettevõttes müüki juhib”.

Seminari laiem teema oli “Edukaks esimesel katsel”. Urmas jagas oma kogemusi ja mõtteid, kuidas müügis ja juhtimises õnnestumisele ise kaasa aitadata.) ning, arvestades Eesti keskmist eluiga, on mul veel kuskil pool elu elada jäänud. Suhteliselt jama värk, sest pidutsetud on palju ja smuutisid hakkasin jooma alles eelmisel aastal. Aga kunagi pole hilja alustada energiat andva elustiiliga.” laetud - selline entusiasm on nakkav. Müügitöös hoia eemale “nanosendi-tingijatest” – need on inimesed, kes käivad mööda ettevõtteid ja virisevad, et toode/teenus on kehv/kallis ning konkurent annaks 10 senti alla jne. Sellised kliendid ei jää nagunii püsima, sest lahkuvad mõne teise ettevõtte 10-sendise sooduka peale. hoiab sind tasakaalus.

Vormista tellimus kohe ja saad ligipääsu:
 • kõigile võtmega lugudele;
 • edukate kampaaniate case-study’dele;
 • raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetele;
 • turunduse TOPi andmetele ja intervjuudele;
 • bestmarketing.ee arhiivile.
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
  Maarit Eerme
  Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700