19. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänud, Martin Länts!

Indrek Soom
"Martin Läntsi hiljutist valusat tõdemust, et kvaliteetset meediaagentuuri tööd on turul väga vähe, ei tasuks osalistel võtta personaalselt suunatud kriitikana, kuna see teenib ilmselgelt suuremat huvi," kirjutab meediaagentuuri Initiative juht Indrek Soom.

Tasub korraks mõelda selle väite taga olevatele põhjustele, ehk aitab sihte seada. Oluline on ju, et (meedia)agentuuride teenus areneks ja vastaks ootustele, aga ka üllataks. Seepärast sekundeerin Martini väljaütlemisele kahe vähemalt minu silmis olulise nüansiga:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700