Autor: Silja Oja • 14. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased ootavad jõulupeolt glamuuri ja mitmekülgset programmi

Jõulugala
Foto: Andre Altjõe
Kuigi jõuludeni on veel pisut aega, käib pidude planeerimine täie hooga. Et see tuleks tänavu just selline, millest hiljem head räägitakse ja toredaid emotsioone kaasas kantakse, räägib ürituste korraldaja ning juba kolm aastat kollektiividele mõeldud Jõulugala eestvedajaks olnud Janek Reimal, millised on tema senised kogemused piduliste tagasisidega ning mis on eestimaalaste lemmik jõulupidude must have elemendid, et õhtu oleks unustamatu.

“Aitäh, et andsite põhjust end üles lüüa!”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700