17. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2016. aasta värbamisturunduse auhinnad on selgunud

Alates 1980. aastast on Inglismaa üks vanim ja suurim värbamisettevõte CIPD koos partneritega tunnustanud ettevõtteid silmapaistvate värbamiskampaaniate eest. Juuli lõpus toimunud Recruitment Marketing Awards auhinnatseremoonial tunnustati ettevõtteid kahekümnes erinevas kategoorias ja anti välja „Grand Prix“ auhind üldarvestuse parimale.

Brandem valis välja neli silmapaistvamat võistlustööd neljas erinevas kategoorias, mis vääriksid esiletõstmist:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700