Autor: Silja Oja • 12. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asfaldigrafitiga passiivse suitsetamise vastu

Mõtlemapaneva asfaldigrafiti loojaks on reklaamiagentuur Tank, kes käis idee välja Tervise Arengu Instituudi tubakavastase kampaania konkursi raames.

„See on üks väike ja mänguline komponent kampaania II etapis, mille fookuses on passiivne suitsetamine. Antud lahendusega soovime kõnetada lapsevanemaid ja eriti vankritega liikuvaid emasid-isasid, kes seejuures pahatihti suitsu teevad. Kerge üllatusmoment, teada-tuntud liiklustähise ootamatu “remix”  – ehk annab see kõne- ja mõtteainet, aitab muuta kasvõi mõne lapsevanema käitumist positiivses suunas,“ avaldas Tanki projektijuht Veronika Pekurina lootust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700