Autor: Helen Külaots • 9. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuni 31. augustini oodatakse töid Ad Black Sea 2016 reklaamikonkursile

Ad Black Sea reklaamifestival 2016
Ad Black Sea on rahvusvaheline reklaamifestival, mis toimub 22. - 25. septembril Gruusias, Batumis.

Korraldajate sõnul on tegemist kõige temperamentsema ja külalislahkema festivaliga maailmas. Praegusel hetkel on registreerunud üle 400 osaleja 15st riigist, keda ootab ees neli päeva kestev seminariprogramm, võistlustööde näitus ja analüüs, teineteisega tutvumine, kultuuriprogramm ja lõpuks auhindade tseremoonia koos vägeva peoga. Kõik Eesti agentuurid ja nende looming on Batumisse oodatud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700