Autor: Helen Külaots • 1. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PZU uus turundusjuht on Triin Piibor

Triin Piibor
Kahjukindlustusseltsi PZU Eesti turundusjuhi kohale asub tänasest Triin Piibor. Triin on turundusega tegelenud viimased 13 aastat, millest üle kümne aasta juhtis ta SEB Pangas erinevaid turunduse- ja kommunikatsiooniprojekte ning aasta töötas EASis rahvusvaheliste sündmuste projektijuhina eesmärgiga aidata kaasa Eesti tuntuse tõstmisele maailmas.

SEB Pangas juhtis Triin eraisikute laenu- ja liisingutoodete turundust ja kommunikatsiooni ning koordineeris mitmeid sponsorlusprojekte ja üritusi, mis võitnud ka turundusauhindu. Triinu koordineeritud SEB sponsorlusstrateegia „SEB – tuliseim spordi toetaja Eestis“ võitis Turundustegu 2010 Grand Prix’ ning SEB töötajatele suunatud ürituse „SEB Moemaja“ eest omistati Kuldmuna üritusturunduse sisekommunikatsiooni vallas, samuti hinnati üritust hõbemedali vääriliselt rahvusvahelisel reklaamifestivalil KIAF.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700