Autor: Helen Külaots • 21. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mainori uus turundusjuht on Liis Tippel

Liis Tippel on turundusmaasikul toimetanud 16 aastat, juhtides GT Tarkvara ja Excellent Business Solutions reklaamtegevusi ning turundanud Viking Motorsis erinevaid autobrände.

7 aastat orkestreeris ta Elioni kauba- ja finantseerimisäri ning televisioonivaldkonna turundust. Uus ning huvitav väljakutse Eesti Telekomi brändikogemuse juhina jäi sealsete kolleegide vedada, kui ta liitus aastaks Eesti brändi töörühmaga. EASi tähtajalise töölepingu lõppedes suundus Liis Tippel Mainor Grupi ettevõtete turundust juhtima. Liis on loonud ka kaubamärgi PULO, mille alt ta turustab oma kätega treitud puidust valgusteid ning sisekujunduselemente.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700