14. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mitu kalorit kaalub sinu bränd?

Foto: Shutterstock.com
Inimene tormab poodi ostma uut telefoni, õnnetul kombel on eelmisest järel ainult pikkupidi pool. Kuidas see juhtus, pole siinkohal oluline.

Poes saab valida seitsme tootja, sama klassi telefonide vahel. Neist näha palub ta kahte. Müüa pakub lisaks ka kolmandat, üht uut tulijat, kelle hind on madalam, aga näitajad kõik paremad. Ostja ei soovi seda vaadata. Ühe valitud aparaadi näitajad on teisest mõnevõrra paremad ja hind ka odavam. Teine aga näeb tõesti ilus välja ja see ei oleks lihtsalt telefon, vaid lausa statement.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700