Autor: Silja Oja • 26. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas kohabrändimise abil meelitada talente ja investeeringuid

Põhja-Euroopa tähtsaim kevadsuvine kohabrändimiskonverents käsitleb päeva jooksul kolme peamist teemat: kohabrändimine praktikas (Eindhoveni näitel), talentide ja investeeringute meelitamine ning turism. Tuuakse praktilisi näiteid, kuidas on kohabrändimist protsessina rakendatud ja kuidas teha edukat rahvusvahelist talendijahti.

"Koha brändimine on aina kasvav nähtus üle terve Euroopa ja maailma, kui vaadata kuidas linnad ja riigid võistlevad rahvusvahelise tööjõu, turistide ja investeeringute pärast. See on avalikku ja erasektorit hõlmav strateegiline protsess, mille eesmärk on koha - riigi, linna, äriklastri või teaduspargi - atraktiivsemaks muutmine talentidele ja investeeringutele,” selgitas riikide ja linnade reputatsiooni ja innovatsiooni arendamist nõustava Tendensor International tegevjuht Marcus Andersson, kes ka ise 2. juunil toimuval konverentsil üles astub.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700