Autor: Helen Külaots • 19. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi esitleb uut märki

Viljandi logo
Neljapäeval, 19. mail kell 13 tutvustab Viljandi linn Kondase keskuses oma uut märki ja visuaalset identiteeti, mille on loonud Hmmm Creative Studio disainerid.

Linnapea Ando Kivibergi sõnul on Viljandi saanud kaasaegse, noorusliku ja omanäolise märgi. «Pidasime uut märki ja märgisüsteemi otsima asudes oluliseks, et uus kujundus peab kokku võtma kaasaegse Viljandi väärtused. Usun, et tulemus on omanäoline ja värske disain, mis näitab meie linna parimast küljest» ütles linnapea.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700