Autor: Helen Külaots • 2. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google esitleb Eestis uut tasuta õppekeskkonda Digital Garage

Eestis avatud uus Google’i Digital Garage õppeplatvorm, milles leidub tasuta nõuandeid digitaalse turunduse võimalustest ja äritegevuse kasvatamisest veebis. Programm on mõeldud kõigile, kellel on huvi oma digialaseid teadmisi täiendada, alates üliõpilastest kuni ettevõteteni.

Euroopa Komisjoni andmete põhjal pole peaaegu pooltel eurooplastel piisavaid digioskusi, kuigi neid eeldavad 90% lähituleviku ametikohtadest. Prognooside järgi jääb Euroopa Liidus aastaks 2020 puudulike digioskuste tõttu täitmata umbes 825 000 töökohta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700