Autor: Helen Külaots • 23. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmuna 2016 digižürii esimees: Justkui hindaks kodulehtede disaini, mitte loovaid digilahendusi

Denis Keleberdenko
Kuidas mõjutavad piiratud eelarved loovust? Kui hea on Eestis loovuse tase? Miks olid Kuldmuna žüriide esimeesteks ainult mehed? Loe žüriiesimeeste ettepanekuid ja mõtteid konkursile esitatud tööde kohta.

Kokkuvõte 17. märtsil 2016 Passwordi raames toimunud Kuldmuna žüriiliikmete paneeldiskussioonist: "Kuldmuna tööde analüüs ja kriitika: kui hea on Eesti reklaamitööstuse hetkeseis?".

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700