Autor: Helen Külaots • 17. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnoloogia imbub meie vereringesse

Teemu Arina
Foto: Raul Mee
Tehnoloogia on inimesele aina lähemale kolinud. Arvuti alustas oma teekonda laualt, sealt edasi kolis ta taskusse, siis riietesse ning varsti on see osa inimese vereringest.

Soome juhtimiskonsultant ja tehnoloogiaettevõtja Teemu Arina vahetab Passwordi konverentsil slaide lihtsalt käevibutusega. Lisaks mõõdavad erinevad rakendused pidevalt tema pulssi, liikumist ja magamist – tehnoloogia on osa tema kehast. Millega on tegu ja miks seda teha?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700