Autor: Helen Külaots • 8. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Britte Maidra: Meedia on ka see, kui külmkapp sinuga räägib

Britte Maidra
"Meie meediaagentuurina ei planeeri enam pelgalt meediat, vaid kanaliteüleseid kasutajateekondi. Üsna varsti kuuluvad sellesse ökosüsteemi ka näiteks kantavad seadmed (wearables), virtuaalne reaalsus ja “asjade internet". Piltlikult, kui tulevikus külmutuskapp sinuga räägib ja küsib luba mõne toote juurde tellimiseks, siis kas see on meedia? Meie arvates kindlasti," räägib Carati juht Britte Maidra.

Meedia mõiste on laienenud. Kuidas sina seda defineeriksid?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700