Autor: Hando Sinisalu • 17. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turunduseelarved ei kasva, järjest rohkem meediaraha liigub Eestist välja

Hanno Kindel
Olulised otsused tehakse väljaspool Eestit, turunduseelarved ei suurene, kõik optimeerivad, raha liigub Eesti meediaturult välja, Google ja Facebook võidavad, auditoorium killustub erinevate väikeste kanalite vahel, traditsioonilised formaadid nagu 30-sekundiline teleklipp on langustrendis. Aasta Meediategu konkursi eel kajastab Best Marketing meediaagentuuride maailmas toimuvat. Esimeses loos uurisime kolme suure meediaagentuuri juhilt, millised on nende arvates peamised trendid aastal 2016.

Millised on peamised väljakutsed sinu kui meediaagentuuri juhi jaoks?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700