Autor: Silja Oja • 2. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketingi tiimiga liitus Helen Külaots

Helen Külaots
Eesti juhtiva turundus- ja reklaamiuudiste saidi Best Marketing ajakirjanikuna alustas tööd Helen Külaots.

Kirg leida üles põnevad vaatenurgad ja lähenemised pani Heleni pliiatsi järele haarama juba aastal 2010 ning sellest ajast alates on tema huumoriga vürtsitatud kirjutisi olnud võimalik lugeda näiteks Kaubamaja ajakirjast Hooaeg, Postimehe lisalehest Elustiil kui ka lühikest aega ilmunud ajakirjast Hello!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700