8. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nexd avab filiaalid mitmes Euroopa riigis, USAs ja Kagu-Aasias

Nexdi meeskond (vasakult): Patrik Kupenko, Ivar Krustok, Rain Pikand, Ronald Kozak
Mais turule tulnud Eesti esimene mobiilireklaamidele spetsialiseerunud tehnoloogia- ja produktsiooniettevõte Nexd avas esinduse Viinis, Austrias. Laienemine on koostöö algus North Base Mediaga, kellega koos avatakse järgmisena esindused Berliinis, New Yorgis ja Kagu-Aasias.

Uute loodavate töökohtade eesmärk on senisest kiirem Nexdi tegevuse laiendamine Eestist väljapoole. Leping on pikkade läbirääkimiste tulemus ning selle toel saab Nexd ellu viia oma pikaajalise strateegia.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700