9. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

WAZZAPi esinejate hulka lisandus Statoili turundusdirektor Diana Veigel

Diana Veigel
26. novembril esineb turunduskonverentsil WAZZAP? Statoil Fuel & Retail Eesti turundusdirektor Diana Veigel. Tosina ettevõtte juhid ja turundusjuhid erinevatest valdkondadest räägivad WAZZAPil sellest, millisena nad näevad oma valdkonna tarbijakäitumise trende 2016.

Diana Veigel on viimased 4,5 aastat olnud vastutav Statoili turundus- ja kommunikatsioonivaldkonna eest. Statoilis turundusega tegeledes ei ole ühtegi sarnast päeva – tööpäeva sees tuleb põigata toidumaailmast või autopesulast mootorikütuste juurde, tegeleda Eesti ühe vanima lojaalsusprogrammiga Statoil EXTRA, sise-ja välise kommunikatsiooniga ning hoida kätt pulsil Statoili Facebook’i kogukonnal või kodulehel. Enne Statoiliga liitumist tegeles Diana 9 aastat turunduse, müügi ja tootearendusega Fazer Eestis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700