Autor: Silja Oja • 18. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tolm Stuudio tõi Eestile Art Directors Club of Europe kulla!

Laupäev oli Eesti loovtööstuse jaoks suur päev. ADC Europe'i kuld on üks suuremaid auhindu, mis Eesti loovtööstusele eales osaks saanud. Ja see pole veel kõik - Velvet naasis Barcelonast hõbedaga!

Laupäeval, 17. oktoobril jagati Barcelonas auhindu konkursi ADC*Europe võitjatele. Animatsioonistuudiole Tolm tõi animatsioonikategoorias kulla X-tee toimimist tutvustav animatsioon. Kliendiks Cybernetica / cybernetica.ee, režissöör Joosep Volk, produtsent Martin Rääk, copywriter Laura Noodapera, illustraatorid ja animaatorid Joosep Volk ja Ingel Martin, heli: Ajar Studios.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700