Autor: Silja Oja • 8. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Meedia turundust asus juhtima Indrek Ild

Indrek Ild
Seni töötas Indrek Ild Starmani turundusdirektorina.

"Kuna Eesti Meedia omanikering muutus, muutub ka kontserni struktuur ja plaanis on kasutusele võtta funktsionaalne juhtimisskeem. Sellega seoses võttis Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann minuga ühendust ja pakkus võimalust võtta kogu Eesti Meedia ja selle alla kuuluvate ettevõtete turundus oma südameasjaks. Eesti Meedial on Baltikumis 52 brändi, sh Postimees. Selline valik ja võimalus on ju iga turundaja unistus," rääkis Indrek Ild.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700