Autor: Best Marketing • 15. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Divisionil uued juhid

The Divisioni CEO Aigi Sool
Traditsioonilise tiimipõhise tegutsemismudeli asemel on loovagentuuris The Division nüüd kaks spetsialiseerunud üksust. Üks keskendub FMCG brändide teenindamisele ja teine agentuuri teenusklientide teenindamisele. Seega on Divisionil nüüdsest kaks uut juhti: Aigi Sool ja Madis Taras.

Turundus- ja reklaamivaldkond on viimastel aastatel olnud üks kiiremini muutuvaid majandusharusid. Tehnoloogia areng on muutnud tarbija käitumist sedavõrd, et vanad võtted enam ei toimi. Selleks, et uusi võimalusi efektiivselt rakendada, muudab loovagentuur Division oma struktuuri.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700