Autor: Silja Oja • 9. aprill 2015
Ainult tellijatele

Uued trendid reklaamfoto maailmas

Aasta turundussündmusel Password 2015 tutvustas Getty Images Poola ja Baltikumi tegevjuht värskeid visuaalmaailma trende, mis aitavad brändidel oma sihtrühmadega kaasaegses maailmas paremini suhestuda. Vaata inspiratsiooniks kolme Getty Images videot!

Trendid: stereotüüpide lammutamine, LGBT-teema kapist välja, genderblend (sugu ei ole enam binaarne), mehe muutuv roll (isad laste eest hoolitsemas), tugevad, dünaamilised naised, ilu ei tähenda täiuslikkust ega retušeerimist, tõelised tunded, tõelised kehad, tõeline ilu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700