17. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolm megatrendi, mis mõjutavad lähiajal turundust

25. - 26. märtsil Tallinnas toimuva Eesti suurima turunduskonverentsi PASSWORD 2015 esinejad toovad välja kolm olulist trendi turunduse tulevikus: 1. Loovuse ja efektiivsuse vahel on seos2. Käes on digitaalturunduse aeg: turundus ja tehnoloogia segunevad3. Kliendikogemus online ja offline keskkonnas peab olema ühesugune

1. Loovuse ja efektiivsuse vahel on seos

Briti turundusefektiivuse analüütik Les Binet, kelle agentuur adam&eve/DDB võitis maailma prestiižikaimal loovusfestivalil Cannes Lions eelmisel aastal 22 „lõvi“, on aastakümneid uurinud seoseid reklaami loovuse ja efektiivsuse vahel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700