Autor: Silja Oja • 11. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balsnacki müüki ja turundust asus juhtima Marko Utsar

Alates märtsist 2015 juhib eestimaiste soolaste suupistete ja snäkkidega tegeleva ettevõtte Balsnack International Holding AS müügi- ja turundustegevusi Marko Utsar.

Marko on müügi ja turunduse valdkonnas kogenud spetsialist. Ta on üle kümne aasta töötanud rahvusvaheliste müügi- ja turundusettevõtete süsteemis. Lisaks pikaajalisele kogemusele omas valdkonnas on ta Mainori Kõrgkoolis lõpetanud ärijuhtimise eriala bakalaureuseõppes.

 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700