Autor: Silja Oja • 9. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmuna 2015 parim innovatsioon – Öölooma unemaskid

Loovusfestivali Kuldmuna 2015 ühe Grand prix'dest võitis Ööloom. Loe lähemalt, millega tegu.

Öölooma projekt saavutas Kuldmunal suurt edu tänu oma sisukusele ja terviklikkusele – kõik oli läbi mõeldud ning veatult teostatud. Öölooma unemask kui toode, brändi lugu ning erinevad visuaalsed meediumid (pakend, infoleht, e-pood) on omavahel kooskõlas ning laitmatult vormistatud. Lisaks suurepärane copywriting – disainižürii esimehe Marksteen Adamsoni sõnul on Öölooma tekstid paremad kui 90% Suurbritannias kirjutatud loovtekstidest. Ja mis kõige olulisem, see adresseerib tegelikku ja olulist probleemi – paljud inimesed, sh lapsed, ei maga hästi.

Öölooma brändi alustalaks on toode – loomakujuline unemask – mis asjaosaliste sõnutsi tuleneb tabavast tõsiasjast, et erinevalt inimestest ei ole ühelgi loomal kunagi magamisega probleeme olnud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700