4. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtja , ära maksa IT-kulude eest üle!

Ettevõtete IT-kulusid aitab kokku hoida pilvetehnoloogia, mis võimaldab maksta ainult selle eest mida tarbid ning vältida suuri investeeringuid.

„Organisatsioonid ei pea enam ise investeerima IT-võimekuse loomisse algusest peale, nagu näiteks serveripargi rajamisse või viimasega kaasnevasse jahutus- ja küttesüsteemi,“ räägib Microsofti pilvelahenduste Baltikumi turundusjuht Linas Peciura. „Pilvega on andmete hoiustamise ressurss odavam, rikkalikum ja kohe saadaval ning lihtsalt on võimalik luua just oma ettevõtte vajadustest lähtuvaid rakendusi.“

Eesti Telekomi suurkliendi lahenduste grupi IT valdkonna juht Andre Visse sõnul on kulude kokkuhoid pilveteenuste peamine eelis. „Puuduvad vajadused suurte investeeringute järele, keerukad süsteemide juurutuskulud ja teenuse kasutamist saab alustada kohe,“ lisab Visse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700