Autor: Silja Oja • 9. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

INTERVJUU! Art Soonets: odavam on piltide kasutusõigus ausalt osta, kui hiljem väärkasutuse eest maksta

Kas pilte kasutatakse palju illegaalselt? Kas levinum on kogemata või meelega eksimine? "Leedu ja Läti kolleegidega suhtluses on meil kasutuses krõbedavõitu väljend - ????o????e – kavalpersed, kes arvavad, et on ääretult kavalad, nn anti-kavalpead. Panevad pildi alla viite meile, kuid tegelikkuses nad meie käest kasutusõigust soetatud ei ole," räägib Scanpix Baltics juhatuse esimees Art Soonets.

Mis on Scanpix?

Scanpix on Baltimaade suurima valikuga pildipank. Veidi utreerin: nagu pank, kuhu inimesed ja ettevõtted paigutavad oma finantsvahendeid ja mis pakub neile siis tasu eest erinevaid teenuseid. Sarnaselt saadavad pildiagentuurid meile oma toodangut ning meie pakume need tooted oma klientidele välja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700